اضافه به علاقمندي ها (Add To Favorites)   
چهارشنبه, 30 مهر 1393      
چاشنی ماست بورانی با بادنجان مشاهده در قالب پی دی اف چاپ معرفی به دوستان
(0 votes, میانگین 0 از 5)
سه شنبه ، 2 تیر 1388 ، 11:29

مواد لازم برای تهیه چاشنی ماست بورانی با بادنجان برای چهار نفر

بادنجان تازه و بدون دانه 4 عدد، ماست یا دوغ چکیده به اندازه مناسب، سیر یک بوته، نمک به اندازه لازم.
بادنجان ها را روی شعله کباب کرده و پس از تمیز کردن و پوست گرفتن آن را به خوبی له و ریز ریز می کنیم.
سیر را به اندازه دلخواه (پر سیر یا کم سیر) پس از پوست کندن و تمیز کردن رنده کرده یا خوب له می کنیم.
همه مواد را با هم به خوبی مخلوط می کنیم.


نکته:
برای بهتر پختن درون بادنجان ها روی بادنجان را با چنگال سوراخ سوراخ کنید،
بادنجان کباب شده پوستش سوخته و به راحتی از گوشت جدا می شود.
به جای بادنجان می توانید از یک کیلو اسفناج استفاده کنید و پس از پختن اسفناج و له کردن آن به مواد اضافه کنید   اونوقت به چاشنی میگن ماست بورانی با اسفناج.
به جای سیر می توانید از پودر سیر هم استفاده کنید.

منبع : انجمن گفت و گوی سل تی تی

 

افزودن نظر

کد امنیتی
تصویر جدید

 
آخرین بروز رسانی: چهارشنبه, 30 مهر 1393 - 13:30
بازديد:20564867

بازدیدکنندگان آنلاین : 776