پیام نوروزی سال 1393

برنامه های امروز رادیو و تلویزیون


    موسیقی

    عنوان اثر : بهار پا صدا

    خواننده : حسین قوامی

    شاعر: علی اکبر مرادیان گروسی

    آهنگساز : داریوش علیزاده

    تنظیم کننده : علی اکبر کنعانی

    اوقات شرعی

    

    آب و هوا

    رشته خشکار مشاهده در قالب پی دی اف چاپ معرفی به دوستان
    (0 votes, میانگین 0 از 5)
    دوشنبه ، 19 اسفند 1392 ، 11:44

    رشته‌خُشکار شیرینی سنتی گیلانی است. این شیرینی به عنوان شیرینی ویژهٔ ماه رمضان نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد که در گیلان و به‌ویژه رشت برای افطار آماده می‌شود. در تهران نیز در مراکزی خاص به ویژه در ماه رمضان این شیرینی تهیه می‌شود. نام آن ترکیبی از رشته و خشکباراست.

    محتویات اصلی آن نشاسته یا شیره برنج، شکر، مغز گردو، و ادویه‌جات معطر نظیر هل و دارچین است. رشته‌خشکار بر روی یک سینی فلزی داغ آماده می‌شود و پس از تحویل به مشتری باید آن را در خانه با کمی کره یا روغن تفت داد. سپس آن را در شربتی درست شده از آب، شکر، دارچین و هل (تقریبا شبیه به شربت زولبیا و بامیه) قرار داده و پس از چند ثانیه و شیرین شدن، قابل صرف است.

    رشته شامل نشاسته برنج است که با وسایلی خاص و به وسیله صفحه‌ای گرم تهیه می‌شود. خشکار علاوه بر این دارای محتویاتی داخلی است که در داخل شکم آن در هنگام تهیه قرار داده می‌شود. رشته‌خشکار به دلیل برخورداری از گلوکزو پروتئین گیاهی موجود در مغر گردو بسیار نیروبخش است.


    Gilani is Rshthkhshkar traditional sweets. This special Ramadan sweets as sweets are also used in Rasht, Gilan, and especially for the breakfast is ready. Also special centers in Tehran, especially during Ramadan, these sweets are prepared. Its name combines the disciplines and Khshkbarast.

    The main
    content of starch or rice syrup, sugar, nuts, and sauces such as cardamom and cinnamon is fragrant.
    Rshthkhshkar
    on a hot metal tray is ready
    After
    delivery to the customer at home with a little butter or oil it was Taft.

    Then
    in syrup made ​​from water, sugar, cinnamon and cardamom (almost like syrup Dill and okra) and put down after a few seconds and sweet, is negligible.

    Rice
    starch is a string containing the special equipment and is prepared by heating a page. Khshkar addition of local content is produced in the abdomen when it is placed. Because of its existing plant protein in the brain Rshthkhshkar Glvkzv walnut is very refreshing.
     

    افزودن نظر

    کد امنیتی
    تصویر جدید