جهش تولید | شنبه، ۸ آذر ۱۳۹۹

گوشت ران با لوبیا و باقلا سبز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

گوشت ران با لوبیا و باقلا سبز

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

« گوشت ران با لوبیا و باقلا سبز »    برای 6 نفر


مواد لازم:


-    سیر خشک 8 تا 10 حبه پوست گرفته شده
-    گوشت ران گوسفند درسته حدوداً 2 کیلو گرم
-    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
-    برگ اسفناج تازه 400 گرم
-    کنسرو لوبیا سفید ( یا لوبیا سفید پخته شده ) 400 گرم
-    لوبیا سبز 400 گرم
-    ساقه رزماری تازه 2 ساقه
-    دانه ی فلفل سبز 1 قاشق سوپ خوری
-    سیب زمینی برای سرو کمی


طرز تهیه :


-    فر را در حرارت 150 درجه سانتیگرد گرم کنید، 4 عدد از سیرها را کنار بگذارید و بقیه را از طول به سه یا چهار تکه تقسیم کنید ، روی گوشت ران را شکاف های کم عمق بدهید تکه های سیر را داخل هر شکاف فرو کنید ، روغن را داخل یک پیرکس بزرگ که هم اندازه گوشت باشد بریزید ، سیر و اسفناج را به همراه کنسرو لوبیا سفید و باقلاسبز اضافه کنید و تفت دهید ساقه ی رزماری و دانه فلفل سبز را هم به ظرف اضافه کنید . سپس گوشت را روی آن قرار دهید روی ظرف را با فویل یا درپوش  بپوشانید و گوشت را برای 3 الی 4 ساعت داخل فر قرار دهید تا خوب بپزد با اسفناج و لوبیا ها و سیب زمینی سرو کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي