گراتن رازیانه و سیب زمینی

موادلازم برای 6 نفر:
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری –تره فرنگی قطعه قطعه شده 1 عدد متوسط –بوته رازیانه برش های نازک 1 عدد کوچک معادل 450 گرم –سیر له شده 2 حبه – سیب زمینی پوست کنده با برشهای نازک 2 عد متوسط (400گرم )خامه 1پیمانه معادل 250میلی لیتر 
مواد رویه :پودر سوخاری 1پیمانه معادل 750گرم –پنیر پارمزان رنده شده 2/1 پیمانه معادل 40گرم –کره آب شده 30گرم 
طرزتهیه :
روغن را درون تابه گرم کنید ، تره فرنگی ، رازیانه و سیر را اضافه کنید ، هم بزنید و تفت دهید تا تره فرنگی و رازیانه نرم شوند .سیب زمینی ها را در کف یک ظرف نسوز کم عمق به گنجایش 5/1 لیتر معادل 6پیمانه قرار دهید و از مخلوط رازیانه وتره فرنگی روی آنها بریزید روی آنها را با خامه بپوشانید در ظرف را نگذارید و حدود یک ساعت یا تا زمانی که رویه سرخ شود و سیب زمینی ها نرم شوند در فر با دمای متوسط قرار دهید .برای آماده ساختن رویه : پودر سوخاری ، پنیر پارمزان و کره آب شده را در کاسه ای ریخته و خوب هم زده و مخلوط کنید 
برای پخت گراتن رازیانه و سیب زمینی بهتر است از ظرف نسوز دایره ای شکل وکم عمق استفاده کنید استفاده از پودر سوخاری برای رویه این گراتن ، سبب تُردی و خوشمزگی گراتن پس از خارج نمودن از فر می شود .می توانید از زیتون و برگ رازیانه جهت تزئین هنگام سرو استفاده نمایید .
 

گوینده:پوران حاجتی