جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

کیک پنیر وعسل - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک پنیر وعسل

Loading the player...

مواد لازم :

بیسکویت پودر شده 250گرم – کره آبکرده 100گرم

 

مواد لازم برای رویه پنیر : پنیر خامه ای 500گرم – شکر قهوه ای یا ساده 110گرم – وانیل 8/1 قاشق چای خوری – مخلوطی از ادویه های 1قاشق چای خوری – زرده تخم مرغ 3عدد – خامه 125 گرم – سفیده تخم مرغ 2عدد

 

مواد رویه عسلی : ساقه دارچین 2عدد – برش پوست لیمو 4عدد – عسل 120گرم – آب 1قاشق سوپ خوری – ژلاتین یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا بیسکویت پودر شده وکره آبکرده را مخلوط کنید ، کف قالبی به ابعاد 23×23 سانتی متر وترجیحاً قالب کمربندی ریخته وپرس کنید ودرون یخچال به مدت یک ربع (15دقیقه ) قرار دهید .پس از زمان سپری شده داخل کاسه ای پنیر خامه ای را به شکر ، وانیل وادویه مخلوط کنید سپس زرده ها را اضافه وهم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند سپس این مایه را به موادی که درون قالب بود اضافه کنید ورویش پهن کنید بعد داخل فری که از قبل گرم کرده اید با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 50دقیقه بپزید سپس مدتی در یخچال قرار دهید وروی کیک را با لایه ای از عسل پوشانده سرو نمایید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی