رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

کیک شکلات و آلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک شکلات و آلو

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

کیک شکلات و آلو

مواد لازم:

-      شکلات تخته ای تیره ( قهوه ای ) 300 گرم

-      مارگارین کم چرب 150 گرم

-      آلوی هسته گرفته و 4 قاچ کرده 200 گرم

-      تخم مرغ 2 عدد

-      آرد نخود 150 گرم

-      پگین پودر 2 قاشق چای خوری

-      شیر سویا یا شیر نارگیل نصف لیوان

طرز تهیه :

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم نگه دارید ، یک قالب عمیق گرد 20 سانتی را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید ، شکلات را با حرارت غیر مسقیم ( بن ماری ) ذوب کنید مارگاین و آلو را در مخلوط هم زده و پفکی کنید سپس تمام موارد را درون مخلوط کن هم زده و یکدست کرده و درون قالب بریزید و در فر به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد از خنک شدن برش دهید و میل کنید.

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي