جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

کیک شکلاتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک شکلاتی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:
-    آرد یک و 4/1 فنجان
-    پگین پودر 2 قاشق چای خوری
-    پودر کاکائو 2/1 فنجان
-    تخم مرغ 3 عدد
-    پودر قند 2/1 فنجان
-    شکر 3/1 فنجان
-    شیر یک فنجان
-    کره 125 گرم
-    مربای شاه توت 4/1 فنجان
-    وانیل 8/1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
-    فر را تا دمای 180 دجه سانتیگراد گرم نگه دارید ، قالب چهارگوشی را چرب کنید، کره و پودر قند را در ظرفی با همزن خوب هم بزنید سپس به شیر کاکائو اضافه کرده خوب هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید ، آرد الک شده را هم اضافه کنید وانیل پگین پودر ، تخم مرغ را هم به همراه مربای شاه توت اضافه نموده و تمام مواد را مخلوط کنید ، مایه کیک را درون قالب چرب شده بریزید و به مدت 45 دقیقه در فری که از یک ربع قبل گرم کرده اید بپزید .


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي