رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

کیک سیب و دارچین - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک سیب و دارچین

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

« مفید برای افراد , حتی دیابتی ها »

مواد لازم:

-      قالب برای کیک 20 سانتی متری 1 عدد

-      مارگارین کم چرب 115 گرم

-      خرمای خشک بدون هسته 200 گرم

-      سیب پخته شده 225 گرم

-      ادویه ی مخلوط 1 قاشق

-      دارچین 1 قاشق چای خوری

-      کشمش بدون دم 75 گرم

-      آرد سبوس دار که الک کردید 115 گرم

-      آرد نخود 150 گرم

-      تخم مرغ 2 عدد

-      4/3 لیوان شیر نارگیل بدون شیرینی

طرز تهیه :

فر را از قبل با حرارت 118 درجه سانتی گراد گرم نگه دارید قالب را چرب کنید و کاغذ بیندازید ، مارگارین و خرما را با مخلوط کن هم بزنید سیب پخته شده را خرد کنید و هسته هایش را در آورید و با تمام مواد مخلوط کنید سپس به مدت 30 الی 40 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد سپس از فر درآورده وقتی خنک شد برش زده و با چای یا قهوه نوش جان کنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي