جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

کیک سفید قیسی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک سفید قیسی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    روغن یک و نیم پیمانه
-    کره یک و نیم پیمانه
-    قیسی خرد شده 10 عدد
-    ماست یک پیمانه
-    شکر یک پیمانه
-    آرد سفید گندم 2 پیمانه
-    تخم مرغ 2 عدد
-    پگین پودر یک قاشق و نیم مرباخوری
-    رنده پوست لیمو ترش تازه یک قاشق مرباخوری
-    قالب کیک گرد میان توخالی 1 عدد
طرز تهیه :
-    قالب را چرب کنید ، فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نگه دارید ، زرده تخم مرغ و سفیده را از هم جدا کنید ، زرده را با شکر و رنده پوست لیمو ترش با همزن تا حدی که سفید و سفت شوند هم بزنید ، آرد را چند بار الک کنید ، پگین پودر را در ماست با همزن برقی هم بزنید و روغن و کره را مخلوط کنید و در آخر سفیده ها را هم زده و با تمام مواد مخلوط کنید ، مایه کیک را درون قالب بریزید و ابتدای روی اولین پنجره فر حدود نیم ساعت و بعد در پنجره دوم فر حدود 40 دقیقه با حرارت 350 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد بعد از پخت و خنک شدن و بیرون آوردن از قالب با خامه شرین ، میوه های رنگی یا با ترافل رنگی تزیین کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي