رونق تولید ملی | جمعه، ۹ اسفند ۱۳۹۸

کیک تولد اسفنجی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک تولد اسفنجی

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم:

-      آرد گندم 250 گرم الک کرده

-      تخم مرغ 6 عدد

-      شکر 150 گرم

-      پگین پودر 2 قاشق سوپ خوری

-      آب یا شیر 100 گرم

-      وانیل اصل 8/1 قاشق چای خوری

-      شکلات تخته ای رنده شده 100 گرم

-      خامه برای تزیین

-      کیک به اندازه کافی

-      میوه های فصل و رنگی جهت تزیین به اندازه لازم

طرز تهیه :

6 عدد سفیده را با همزن برقی هم بزنید تا حدی که پف کند برای اینکه بهتر پف کند 4/1 قاشق خوری کرم تارتار اضافه کنید و باز هم ، هم بزنید ، زرده ها را جداگانه هم زده شکر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا حدی که سفید و کش دار شود ، وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید سپس به ظرف سفیده اضافه کنید ، آرد الک شده به پگین پودر را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید آب یا شیر را هم قطره قطره همزمان اضافه کنید و هم بزنید ، قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید مواد را در قالب بریزید فر را از 1 ربع قبل گرم کنید سپس قالب را در حرارت 350 درجه به مدت 60 دقیقه قرار دهید تا بپزد سپس بعد از خنک شدن با شکلات تخته ای رنده شده و خامه شیرین زده و میوه های رنگی فصل تزیین کنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی