کیک تولد اسفنجی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
کیک تولد اسفنجی
مربّی و کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- آرد گندم 250 گرم الک کرده
- تخم مرغ 6 عدد
- شکر 150 گرم
- پگین پودر 2 قاشق سوپ خوری
- آب یا شیر 100 گرم
- وانیل اصل 8/1 قاشق چای خوری
- شکلات تخته ای رنده شده 100 گرم
- خامه برای تزیین
- کیک به اندازه کافی
- میوه های فصل و رنگی جهت تزیین به اندازه لازم
طرز تهیه :
6 عدد سفیده را با همزن برقی هم بزنید تا حدی که پف کند برای اینکه بهتر پف کند 4/1 قاشق خوری کرم تارتار اضافه کنید و باز هم ، هم بزنید ، زرده ها را جداگانه هم زده شکر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا حدی که سفید و کش دار شود ، وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید سپس به ظرف سفیده اضافه کنید ، آرد الک شده به پگین پودر را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید آب یا شیر را هم قطره قطره همزمان اضافه کنید و هم بزنید ، قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید مواد را در قالب بریزید فر را از 1 ربع قبل گرم کنید سپس قالب را در حرارت 350 درجه به مدت 60 دقیقه قرار دهید تا بپزد سپس بعد از خنک شدن با شکلات تخته ای رنده شده و خامه شیرین زده و میوه های رنگی فصل تزیین کنید .
نوع: تولید ویژه صوتی
موضوع : آشپزی