کیک با بستنی

موادلازم برای کیک : آرد گندم 6قاشق سوپ خوری – پودر قند یک پیمانه – تخم مرغ 3عدد – کره 175 گرم – بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری .

مواد پر کننده : بتنی ساده 250 گرم – بستنی توت فرنگی 250گرم – بستنی کاکائو 250گرم 

 

طرزتهیه : فر را با حرارت 180درجه روشن کنید .قالب کیک را کمی چرب کرده و با داخل آن کاغذ بیندازید سپس روی کاغذ را کمی چرب کنید ودراین مرحله کره وپودر قن وتخم مرغ را درون ظرفی ریخته با همزن برقی هم بزنید تا حدی که کم رنگ شود .آرد وبکینگ پودر را کم کم داخل این محلول اضافه نمایید وهم بزنید تا کاملاً مخلوط شونده ومایع یکدستی بعمل آید .مایه کیک را درون قالب بریزید وروی آن را صاف کنید در قسمت وسط فر به مدت یک ساعت قرار دهید تا زمانیکه روی آن را به رنگ طلایی شود وپف کند بعد از این مدت کیک را از فر در آورید ومهلت دهید تا کاملاً خنک شود .پس از آن که سرد شد با یک کارد به صورت افقی آن را به سه لایه مساوی ببرید .روی لایه زیری کیک بستنی توت فرنگی را به صورت یک قشر با لیسک بمالید ویکی از لایه ها را روی بستنی قرار دهید وبا کف دست کمی فشار دهید تا بهم بچسبد بعد بستنی ساده وکاکائویی را کمی با هم مخلوط کنید روی دومین لایه بمالید ولایه سومی کیک را روی آن قرار داده کمی فشار دهید تا بچسبد به مدت سه ساعت در یخچال نگهداری کنید سپس خامه شیرین وزده شده را با کمک لیسک به تمامی سطح رویه کیک بمالید می توانید از ترافل رنگی ویا پودر پسته برای تزئین روی خامه استفاده کنید . 

 
 نوع: توليد ويژه صوتی
 
موضوع :آشپزی
 
کاری از :پوران حاجتی