جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

کیک اسفنجی تولد - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک اسفنجی تولد

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

پخت آسان و بهینه با تابه دوطرفه

مواد لازم :

تخم مرغ 4 عدد

شکر 4 قاشق سوپ خوری

آرد سفید گندم 6 قاشق سوپ خوری

وانیل 8/1 قاشق چای خوری

مواد برای تزیین کیک

خامه زرده شده ( شیرین ) به اندازه لازم

مارمالاد میوه یا میوه های فصلی و خوش رنگ به تعداد لازم

تابه دوطرفه هپی کال 1 عدد

طرز تهیه :

ابتدا سفیده ها و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید و در دو ظرف جداگانه زرده را با شکر مخلوط کنید و با همزن برقی تا حدی که سفت و سفید شود هم بزنید ، سفیده ها را هم جداگانه هم زده و سپس به زرده ها اضافه کرده و آرام تا حدی که فقط مخلوط شوند دورانی و آرام هم بزنید. سپس آرد الک شده و بگین پودر و وانیل را هم با آن مخلوط کنید . این مایه آماده را درون تابه دوطرفته هپی کال که روی گاز قرار داده اید بریزید ، در تابه را با فشاری مختصر روی دسته آن ببندید ، مهلت دهید تا بپزد و پف لازم انجام گیرد . سپس از روی حرارت بردارید . زمانیکه خنک شد به راحتی از تابه درآورد. و با خامه شیرین و مارمالاد یا میوه های رنگی کیک تولد را تزیین کنید این تابه در زمانی کوتاه و به راحتی و بدون نیاز به هیچ روغنی کار شما را در اسرع وقت انجام خواهد داد سرعت و راحتی ، سلامتی و امنیت با تابه دوطرفه هپی کال ، امتحان کنید . « حرارت گاز متوسط باشد»

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي