جهش تولید | دوشنبه، ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

کولی غورابیج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کولی غورابیج

مواد لازم :

ماهی کولی 500 گرم

مغز گردو 150 گرم

سبزی ها شامل ( نعناع ، چوچاق ، خال واش ، گشنیز ) جمعاً 250 گرم

نمک ، فلفل و زردچوبه کمی

آبغوره 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

گردو را آسیاب کنید و با 4 لیوان آب بپزید تا به روغن بیفتد ، ماهی کولی را بعد از خالی کردن شکم و سر بشویید و با نمک و فلفل مزده دار کنید و درون تابه با روغن سرخ کنید و به گردوی در حال پخت که به روغن افتاده اضافه کنید سبزی ها را که خرد کرده اید و سرخ نموده اید به خورش اضافه کنید  آب غوره بزنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید و با کته سرو نمایید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی