کولی غورابیج - نمایش محتوای تولیدات ویژه
کولی غورابیج
کولی غورابیج
مواد لازم :
ماهی کولی 500 گرم
مغز گردو 150 گرم
سبزی ها شامل ( نعناع ، چوچاق ، خال واش ، گشنیز ) جمعاً 250 گرم
نمک ، فلفل و زردچوبه کمی
آبغوره 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
گردو را آسیاب کنید و با 4 لیوان آب بپزید تا به روغن بیفتد ، ماهی کولی را بعد از خالی کردن شکم و سر بشویید و با نمک و فلفل مزده دار کنید و درون تابه با روغن سرخ کنید و به گردوی در حال پخت که به روغن افتاده اضافه کنید سبزی ها را که خرد کرده اید و سرخ نموده اید به خورش اضافه کنید آب غوره بزنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید و با کته سرو نمایید .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی