رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۶ تیر ۱۳۹۸

کوفته هویج گردو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کوفته هویج گردو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 350 گرم –هویج رنده شده 200گرم معادل 3عدد هویج درشت –گردو وکشمش بدون دم به اندازه کافی – خرد شده وسرخ شده 2قاشق غذاخوری –پیاز رنده شده 1عدد –آرد 2قاشق غذاخوری-ادویه ،نمک وزردچوبه کمی-شکر به اندازه دلخواه – آب لیمو یا سرکه به مقدار دلخواه-پیاز سرخ شده 2قاشق غذاخوری –رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
طرزتهیه :
گوشت را با هویج و پیاز رنده شده مخلوط کنید ، مقداری نمک ، زردچوبه و ادویه معطر و یک قاشق ارد اضافه کنید ومخلوط کنید سپس با دست تمیز خوب ورز دهید .به اندازه یک نارنگی از گوشت را برداشته وسط کف دست پهت کنید سپس با گردو وکشمش که کمی با روغن تفت داده اید ، مغزگذاری کنید وگوشت را دور هم گرد کنید وبه صورت کوفته درآورید تابه ای را روی حرارت گرم کرده وروغن سرخ نمایید .درون ظرفی دیگر یک قاشق آرد سرخ کنید ویک لیوان ونیم آب به آرد اضافه کنید کنی نمک وزردچوبه به همراه رب گوجه فرنگی وشکر هم بزنید .پس از آنکه روی حرارت جوشید ،کوفته های سرخ شده را به آن اضافه کنید ودر آخر جعفری و پیاز داغ را نیز اضافه نمایید .شما برای آماده سازی این کوفته می توانید از گوشت مرغ هم استفاده کنید وبه جای آنکه کوفته ها را سرخ کنید می توانید در آب سسی که آماده کرده اید کوفته ها را بپزید .
 

گوینده : پوران حاجتی