کوفته نخودچی

موادلازم :
گوشت چرخ کرده 500گرم ،آردنخودچی 500گرم –نمک وادویه به میزان لازم –پیاز رنده شده 1عدد –رُب انار یا آبغوره برای چاشنی غذا کمی –روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم –رب گوجه فرنگی به همراه 1قاشق سرکه و1قاشق شکر برای تهیه سس در صورت تمایل .
طرزتهیه :
ابتدا درون ظرفی گوشت چرخ کرده ،پیاز رنده شده ، آرد نخودچی ، کمی نمک وادویه را ریخته وخوب مخلوط کنید وبا دست تمیز کمی مخلوط ورز دهید تا قابل حال دادن به شکل کوفته باشند .سپس به اندازه یک گردو از این مواد را برداشته ودر کف دست قل دهید تا گلوله شوند ویا اینکه می توانید کمی روی گلوله کوفته را فشار دهید تا پهن شود تابه ای را روی حرارت گرم کنید ، سپس کوفته ها را از هر دو طرف داخل روغن سرخ نمایید .چنانچه کوفته را با نان میل می کنید می توانید از چاشنی هایی مثل انواع سس ها یا سالادها استفاده کرده ومیل کنید ولی اگر قرار است کوفته با پلو مصرف شود ، در این صورت باید کوفته ها را در سس بیندازید برای این کار ، پس از آنکه کوفته را از هر دو طرف سرخ کردید در ظرف اصلی بچینید .درون قابلمه ای کچک یا تابه ای کوچک مقداری رب کوجه فرنگی رقیق کمی سرکه و1قاشق شکر بریزید وروی حرارت تفت دهید تا بجوشد زمانیکه سس شما آماده شده همانگونه که داغ است روی کوفته ها بریزید وبا پلو سرو نمایید می توانید برای زیبایی کار از حلقه های پیاز ویا فلفل دلمه ای رنگی نیز استفاده کنید .بهتر است پلو را به صورت زعفرانی وقالبی در کنار کوفته سرو نمایید .
گوینده :پوران حاجتی