کوفته مکزیکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
کوفته مکزیکی
غذای بین المللی
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد بزرگ
جعفری و گشنیز خرد شده 1 پیمانه یا 8 قاشق غذا خوری
سیر رنده شده یا پودر سیر 2 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای رنده شده 1 عدد
پودر کاری 1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد به مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا گوشت را با پیاز ، جعفری و گشنیز خوب مخلوط کنید سپس فلفل دلمه ای را از رنده ریز عبور دهید و با پودر کاری فلفل قرمز و سیر به مایه ااضافه کنید . تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تاکف کند. بعد آن را هم به مواد اضافه کنید . این مواد را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد ، سپس معادل 2 قاشق غذا خوری از این مواد را به سیخ های چوبی بزنید و در آرد که روی سینی یا سطح صافی گسترده اید . بغلتانید و داخل تابه سرخ کنید. این غذا را با استانبولی بدون گوشت هم می توان میل کنید
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
کاری از :پوران حاجتی