جهش تولید | سه‌شنبه، ۷ بهمن ۱۳۹۹

کوفته مکزیکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کوفته مکزیکی

Loading the player...

 

غذای بین المللی

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده 350 گرم

پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد بزرگ

جعفری و گشنیز خرد شده 1 پیمانه یا 8 قاشق غذا خوری

سیر رنده شده یا پودر سیر 2 قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای رنده شده 1 عدد

پودر کاری 1 قاشق غذا خوری

فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوری

تخم مرغ 1 عدد

آرد به مقدار لازم

طرز تهیه : ابتدا گوشت را با پیاز ، جعفری و گشنیز خوب مخلوط کنید سپس فلفل دلمه ای را از رنده ریز عبور دهید و با پودر کاری فلفل قرمز و سیر به مایه ااضافه کنید . تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تاکف کند. بعد آن را هم به مواد اضافه کنید . این مواد را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد ، سپس معادل 2 قاشق غذا خوری از این مواد را به سیخ های چوبی بزنید و در آرد که روی سینی یا سطح صافی گسترده اید . بغلتانید و داخل تابه سرخ کنید. این غذا را با استانبولی بدون گوشت هم می توان میل کنید

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی