جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

کوفته لبنانی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کوفته لبنانی

Loading the player...

غذای بین المللی

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده بدون چربی 400 گرم

جوی پخته شده 150 گرم

تخم مرغ 1 عدد

پیاز 2 عدد

پودر سیر ، نمک ، فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه : پیاز را رنده کنید و آب آن رابگیرید . کل مواد را مخلوط کنید به طوری که کاملا یکدست شوند. گرفتن آب پیاز باعث میشود که کوفته وا نرود .تخم مرغ هم به یکدست شدن مایه کمک میکند . کوفته ها را به شکل لوله در آورید و سیخ نازکی را از وسط آن رد کنید . این کوفته را هم میتوانید سرخ کنید و هم میتوانید روی آتش کباب کنید . معمولا این کوفته را با نان پیتا و سالاد بتوله می خورند.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی