رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

کمپوت به معطر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کمپوت به معطر

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم:

-      میوه به متوسط 6 عدد ( معادل 2 کیلوگرم)

-      آبجوش 1 لیتر

-      شکر 400 گرم

-      پودر هل 1 قاشق چای خوری ( یا هل درسته 4 عدد )

-      آب پرتقال 4/1 لیوان

-      پرتقال 1 عدد

-      وانیل 8/1 قاشق چای خوری

-      عسل 1 قاشق سوپ خوری

-      دارچین 2/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه :

به ها را پوست بگیرید و از وسط دو نیم کنید سپس هر نیمه را به چهار قسمت برش عمودی داده و تخم و سایر زاویه آن را جدا کندی به کمک یک چاقوی پوست کن ، 4 ورقه نازک از پوست پرتقال را جدا کرده و ورقه ها را به شکل نوارهای باریک خرد کنید . آب جوش و شکر را روی حرارت حل کنید هل را آسیاب کنید ، به را داخل ظرف نسوز پیرکس بریزید ، وانیل ، پوست پرتقال خلال شده، پودر هل و دارچین را اضافه کنید ظرف 1 به صورت سرپوشیده بمدت2 ساعت با حرارت 400 الی 425 درجه ی فارنهایت در فر قرار دهید تا رنگ به تغییر کند و بپزد ، به را از تیره  آن جدا کرده ، عسل و آب پرتقال را با هم مخلوط کرده و درون شیره ی حاصل از پخت به بریزید ، سپس این مخلوط را روی به بریزید ، 3 ساعت در یخچال قرار داده سپس میل کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي