کمپوت به معطر - نمایش محتوای تولیدات ویژه
کمپوت به معطر
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- میوه به متوسط 6 عدد ( معادل 2 کیلوگرم)
- آبجوش 1 لیتر
- شکر 400 گرم
- پودر هل 1 قاشق چای خوری ( یا هل درسته 4 عدد )
- آب پرتقال 4/1 لیوان
- پرتقال 1 عدد
- وانیل 8/1 قاشق چای خوری
- عسل 1 قاشق سوپ خوری
- دارچین 2/1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
به ها را پوست بگیرید و از وسط دو نیم کنید سپس هر نیمه را به چهار قسمت برش عمودی داده و تخم و سایر زاویه آن را جدا کندی به کمک یک چاقوی پوست کن ، 4 ورقه نازک از پوست پرتقال را جدا کرده و ورقه ها را به شکل نوارهای باریک خرد کنید . آب جوش و شکر را روی حرارت حل کنید هل را آسیاب کنید ، به را داخل ظرف نسوز پیرکس بریزید ، وانیل ، پوست پرتقال خلال شده، پودر هل و دارچین را اضافه کنید ظرف 1 به صورت سرپوشیده بمدت2 ساعت با حرارت 400 الی 425 درجه ی فارنهایت در فر قرار دهید تا رنگ به تغییر کند و بپزد ، به را از تیره آن جدا کرده ، عسل و آب پرتقال را با هم مخلوط کرده و درون شیره ی حاصل از پخت به بریزید ، سپس این مخلوط را روی به بریزید ، 3 ساعت در یخچال قرار داده سپس میل کنید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي