کلوچه گوشت

مواد لازم:
مغزنان باکت 2/1پیمانه –شیر 2/1پیمانه –پیاز 1عدد –سیر2حبه –گوشت چرخ کرده 500گرم –جعفری ساطوری شده2قاشق غذاخوری – رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری –تخم مرغ 1عدد –پنیرگودا20گرم-نمک و فلفل کمی 
 
طرزتهیه :
مغزنان باگت را در شیر خیس کنید وکنار بگذارید .پیاز رنده شده را همراه با سیر تفت دهید در ظرفی دیگر گوشت چرخ کرده را ورز دهید تا چسبیده شود ،سپس سیر وپیاز تفت داده شده ، جعفری ،رب گوجه ، نمک وفلفل را با مغز نان باگت خیس خورده به گوشت اضافه کنید ومخلوط کنید ودر آخر تخم مرغ را نیز اضافه کرده وهم بزنید سپس با دست تمیز ورز دهید تا یکدست شود اگر می خواهید بدون فرآماده نمایید .ازاین مایه به صورت گلوله های گرد بردارید ودر روغن از هر دو طرف سرخ کنید .در صورت پختن در فر کلوچه ها را در ظرف فر با فاصله بچینید وکمی پنیر روی آنها بریزید ودر فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 15دقیقه قراردهید .کلوچه ی گوشت به عنوان غذا یا میان وعده وعصرانه ای مناسب برای تمامی گروههای سنی خصوصاً جوانان وافرادی است که دائماً در حال حرکت وتلاش هستند ووقتی برای آماده سازی غذا ندارند بنابراین می توانند از این کلوچه ها برای مصرف عصرانه یا شام استفاده نمایند ویا به عنوان تغذیه هنگام مسافرت استفاده نمایند.
 

کاری از پوران حاجتی





جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
ممنون ازبرنامه خوب تون علی هستم ازقم دستورپخت... علی حسینی ۱۳۹۳/۱۲/۲۶ ۰۸:۴۲

علی حسینی
ممنون ازبرنامه خوب تون علی هستم ازقم دستورپخت خورشت شمالی رو برام ایمیل کنید متشکرم
پست شده در ۱۳۹۳/۱۲/۲۶ ۰۸:۴۲