رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

کلوچه پسته و بادام و نارگیلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کلوچه پسته و بادام و نارگیلی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

« کلوچه پسته و بادام و نارگیلی  »
مواد لازم:  
-    آرد 2 فنجان
-    پودر قند 1 فنجان
-    روغن 2/1 فنجان
-    بگین پودر 1 قاشق چای خوری
-    تخم مرغ 3 عدد
-    پودر پسته 2 قاشق
-    پودر نارگیل 2 قاشق
-    پودر گردو 2 قاشق
-    پودر قند اضافی نصف فنجان
-    قالب گرد برای کلوچه 1 عدد
-    زرده تخم مرغ 1 عدد
-    قلموی تمیز 1 عدد
-    کنجد برای روی کلوچه ها کمی
طرز تهیه :
-    روغن و پودر قند را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم صاف و یکدست شود ، آرام آرام آرد را اضافه نموده و هم بزنید سپس بگین پودر و تخم مرغ را هم اضافه کرده و هم بزنید سپس خمیر را ورز دهید مدتی رویش پارچه بیندازید و استراحت دهید تا خمیر شما در اصطلاح ور بیاید ، خمیر را روی مسطحی صاف که آرد پاشیده اید با وردنه باز کنید و با قالبی گرد قالب بزنید، پودر نارگیل و پسته و بادام را به همراه پودر قند مخلوط نموده و با قاشق وسط خمیر قالب زده ریخته و خمیر را مانند بقچه ببندید و دوباره با وردنه پهن کنید تا شکل کلوچه شود و مواد بیرون نزند ، سپس با فاصله در سینی فر بچینید ، با یک قلمو زرده ی تخم مرغ را روی کلوچه ها بمالید و سپس کنجد بپاشید سینی آماده رادر فر گرم قرار دهید تا بپزد .


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي