کلوچه های پنیر با آرد سبوس دار - نمایش محتوای تولیدات ویژه
کلوچه های پنیر با آرد سبوس دار
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم برای (15 عدد ):
- آرد سبوس دار 450 گرم
- نمک کمی
- پگین پودر 2 قاشق چای خوری
- پنیر پارمیزان رنده شده 115 گرم
- مارگارین آفتابگردان 50 گرم
- دوغ یک ونیم پیمانه
طرز تهیه :
- فر را تا 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید ، آرد ، نمک ، پگین پودر و پنیر پارمیزان رنده شده را داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید ، مارگارین را داخل مواد خشک ریخته و با نوک انگشتان کمی مالش دهید ، به مقدار متناسب کمی دوغ کم کم اضافه کرده و هم زده و خمیر را بعمل آورید ، روی سطحی صاف آرد پاشیده ، خمیر را پهن کنید و با وردنه به ضخامت 4 سانتی باز کنید ، با قالب گرد یا دهانه لیوان 15 عدد کلوچه 7 سانتی درآورید ، سپس سینی فر که کمی آرد پاشیده اید قرار دهید ،سینی آماده را در فر گرم بمدت 10 دقیقه قرار دهید تا پف کند و کمی قهوه ای شود .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي