کلوچه نعناع و نارگیل

مواد لازم برای تهیه 15 کلوچه :

سیب زمینی پوست گرفته و خرد شده 2 عدد متوسط معادل 200گرم- کره نرم 40گرم- مخلوط پودر شکر 4/1 1 پیمانه معادل 200گرم – پودر نارگیل 4/1 1 پیمانه معادل 135 گرم- روغن نعناع چند قطره –رنگ خوراکی سبز چند قطره –پودر کاکائو 5/1 قاشق غذاخوری-

طرزتهیه :سیب زمینی را به هر طریق که مایلید با آب یا فربپزید و سپس له کنید .سیب زمینی ها را می توانید به جای فشار با گوشت کوب از رنده ریز نیز عیور دهید .برای پخت این کلوچه ها به 2/1پیمانه سیب زمینی  له شده ، نیاز داریم تا سیب زمینی ها گرم هستند ، کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید .مخلوط پودر شکر الک شده و نارگیل را اضافه کنید .روغن نعناع و رنگ خوراکی را به 2/1 پیمانه از مخلوط نارگیل اضافه کنید و خوب هم بزنید .پودر شکر الک شده و نارگیل را اضافه کنید .روغن نعناع و رنگ خوراکی را به 3/1پیمانه از مخلوط نارگیل اضافه کنید و خوب هم بزنید .پودر کاکائو را به بقیه مخلوط نارگیل بزنید و خوب با هم آمیخته کنید .هر بار به اندازه یک قاشق چای خوری از مخلوط نعناعی را بردارید و گلوله کنید ، 1 قاشق غذاخوری از مخلوط شکلاتی را باز کنید و گلوله نعناعی را در وسط آن بگذارید و خمیر شکلاتی را دور آن بهم بیاورید و به صورت گلوله در آورید گلوله ها را در آخر کار می توانید در شکلات مایع و یا خلال های نارگیل بغلتانید .این کلوچه های معطر نعنایی را می توانید در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید .

گوینده:پوران حاجتی