جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

کلوچه فومن - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کلوچه فومن

کلوچه فومن
یکی از سوغات های شهر فومن کلوچه آن می باشد .
کلوچه فومن بطور سنتی در مغازه های شهر فومن چندین دهه است که پخت می شود که نظر تمام توریستهایی که وارد شهر می شوند را به خود جلب می کند .
کلوچه فومن از آرد شیرینی پزی - شکر - روغن حیوانی - گردو - تخم مرغ - ادویه جات تهیه میشود .

مواد لازم

مواد داخل خمیر : کره 2 قاشق غذاخوری – آرد 3 قاشق غذاخوری – دارچین 1 قاشق مرباخوری – شکر 4 قاشق غذاخوری – جوز هندی نصف 1 عدد – گردوی آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
مواد خمیر : شیر 5/1 لیوان – آرد 500 گرم – کره 120 گرم – زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین – بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری


چگونگی تهیه

ابتدا کره را با همزن می زنیم تا پفکی شود سپس آرد و بکینگ پودر را به تدریج اضافه کرده و خوب ورز می دهیم خمیر را در نایلون گذاشته و در محیط آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم ، سپس از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در کف دست پهن کرده و مواد وسط را میان آن گذاشته اطرافش را خوب می بندیم و دوباره در کف دست خوب پهن و نازک کرده و در سینی فر چیده روی آنرا زرده تخم مرغ مالیده و نقش می اندازیم سپس با چنگال چند سوراخ کرده کنجد می پاشیم و در طبقه وسط فر با حرارت 400 درجه فا ر نهایت یا 200 درجه سانتی گراد یک ربع ساعت قبل روشن کرده و به مدت 10 دقیقه می پزیم سپس فر را خاموش کرده و برای طلایی شده سطح آن گریل را روشن می کنیم تا روی آن برشته شود