جهش تولید | دوشنبه، ۵ خرداد ۱۳۹۹

کلوچه خرمایی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کلوچه خرمایی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:


-    آرد گندم 500 گرم
-    روغن 100 گرم
-    پگین پودر 2 قاشق چای خوری
-    خرمای هسته گرفته و خرد شده 1 فنجان
-    دارچین 1 قاشق چای خوری
-    آب و یا شیر به مقدار لازم
-    قالب کلوچه 1 عدد


طرز تهیه :


-    آرد و روغن و پگین پودر را در ظرفی بریزید و وسط آن را با دست چاله ای ایجاد کنید ، آب را کم کم وسط آرد بریزید و از اطراف آرد را به وسط هدایت کنید و هم بزنید وقتی خوب هم زده شد نوبت به آن رسیده که با دست خمیر را ورز دهید ، غلظت این خمیر باید مانند خمیر نانوایی باشد این خمیر را در کیسه نایلونی بریزید و به مدت 2 ساعت به آن استراحت دهیدتا ور بیاید ، روی سطحی آرد بپاشید خمیر را با وردنه پهن نموده و با قالب کلوچه خمیر را قالب بزنید ، وسط آن را از خرمای خرد شده و دارچین بریزید و خمیر را روی هم آورید و بقچه نموده و دوباره با وردنه به شکل کلوچه پهن کنید 1 عدد زرده را با قلمو به سطح کلوچه ها مالیده سپس خرفه بپاشید و در سینی فر با فاصله بچینید فر را قبل گرم کنید سپس سینی آماده را در فر انتقال دهید تا بپزند.


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي