کله و پاچه در خانه - نمایش محتوای تولیدات ویژه
کله و پاچه در خانه
کله و پاچه در خانه
Loading the player...
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- کله و پاچه گوسفند
- برگ بو 4 برگ
- پیاز 3 عدد
- سیر 4 حبه
- نمک ، فلفل به میزان دلخواه
- آب لیمو برای مصرف کمی
- نان برای مصرف به تعداد لازم
طرز تهیه :
- ابتدا کله و پاچه را با دقت تمیز کرده موهای زائد آن را بگیرید و روی آتش قرار دهید و کز بدهید ، کله را از بینی چندین بار به زمین بکوبید که مخلفات مجاری بینی خارج شود ، سپس شستن کنید ، در ظرفی بزرگ کله پاچه ، آب ، پیاز ، سیر ، نمک ، فلفل ، برگ بو بریزید و با حرارت کم به مدت 5 الی 6 ساعت بپزید سپس با آب لیمو و نان میل کنید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي