جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

کله و پاچه در خانه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کله و پاچه در خانه

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم:

-    کله و پاچه گوسفند
-    برگ بو 4 برگ
-    پیاز 3 عدد
-    سیر 4 حبه
-    نمک ، فلفل به میزان دلخواه
-    آب لیمو برای مصرف کمی
-    نان برای مصرف به تعداد لازم

طرز تهیه :


-    ابتدا کله و پاچه را با دقت تمیز کرده موهای زائد آن را بگیرید و روی آتش قرار دهید و کز بدهید ، کله را از بینی چندین بار به زمین بکوبید که مخلفات مجاری بینی خارج شود ، سپس شستن کنید ، در ظرفی بزرگ کله پاچه ، آب ، پیاز ، سیر ، نمک ، فلفل ، برگ بو بریزید و با حرارت کم به مدت 5 الی 6 ساعت بپزید سپس با آب لیمو و نان میل کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي