جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

کلم پلو شیرازی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کلم پلو شیرازی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم:

-      برنج 600 گرم

-      گوشت چرخ کرده 250 گرم

-      روغن 250 گرم

-      ترخان خشک یک استکان

-      کلم قمری متوسط 1 عدد

-      نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

برنج را از قبل خیس کنید و با 4 لیوان آب و مقداری نمک کنار بگذارید ، پوست کلم را گرفته سپس آن را به شکل 4 گوش خرد کنید و در روغن داغ درون تابه سرخ کنید ، گوشت را به کلم اضافه کنید و با روغن هر دو را سرخ کنید ، ترخان خشک را هم اضافه کنید و کمی که تفت خورد فوراً از حرارت بردارید ، مخلوط را لابه لای برنجی که آبکش کرده اید بریزید و با حرارت متوسط و ملایم پلو مخلوطی را دم کنید اگر دوست داشتید که غذایتان لذیذتر شود یک قاشق غذاخوری گرد غوره یا گرد لیمو عمانی به مایه پلو اضافه کنید.

 

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي