کرپ

مواد لازم برای 12عدد :
آرد گندم 120گرم –تخم مرغ 3عدد-کره 30گرم –شیر 1لیوان معادل 250گرم –وانیل 8/1 قاشق چای خوری یا رنده 1عدد پوست لیموترش –نمک نوک قاشق چای خوری –روغن مایع کمی
طرزتهیه :
ابتدا آرد را در ظرف بزرگی بریزید و وسط آرد را باز کرده شیر ، تخم مرغ ، کره ونوک قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید وخوب تمام مواد را با آرد مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بعمل آید ظرف کوچکی مانند شیرداغ کن را روی حرارت ملایم گاز قرار بدهید ومقداری روغن داغ بریزید از مایه ای که آماده کرده اید بصورت یک ورق نازک درون روغن پهن کنید ، زمانیکه یک طرف آن پخته شد فوری به طرف دیگر برگردانده وبردارید ودر بشقاب بگذارید ، در جای گرمی نگهدارید تا تمام مواد را به همین صورت درون روغن سرخ نمایید .در انتها مقداری پودر قند نرم رویش بپاشید ، این نانها را با اقسام دیگری نیز می توانید سرو کرده ومیل کنید مثلاً می توانید به جای پاشیدن پودر قند روی کرپ ها ، لای هر دو کرپ مارمالاد توت فرنگی یا سیب بمالید یا اینکه به جای مواد شیرین می توانید از این کرپ ها به عنوان نان ساندویج جهت ساندویج قیمه خشک که از گوشت وگوشت مرغ ریش ریش شده وپخته شده قراردهید وبه عنوان عصرانه یا وعده ی اصلی غذا مصرف نمایید .برخی افراد از این کرپ به همراه خامه زده شده (یعنی خامه ای که با پودر قند یا همزن هم خورده است وسفت شده است ) به عنوان وعده صبحانه استفاده می نمایند .کرپ مورد پسند تمامی افراد خانواده خصوصاً کودکان است .
 

گوینده : پوران حاجتی