جهش تولید | جمعه، ۷ آذر ۱۳۹۹

کرم پرتقال و گریپ فروت - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کرم پرتقال و گریپ فروت

Loading the player...

 ترکیب گریپ فروت وپرتقال شیرین ، کرمی واقعاً خوش طعم ومزه ایجاد می کند که برای کشیدن روی نان تست در صبحانه یا عصرانه یا به عنوان پر کننده به همراه خامه فرم گرفته برای کیکها ، رولت ها وبیسکویت بسیار مناسب می باشد .تخم مرغ های محلی تازه در کرم ها طعم ومزه بسیار خوبی ایجاد 

می کنند .

مواد لازم :

گریپ فروت یک عدد آب گرفته شده ویک عدد پوست رنده شده –پرتقال یک عدد ، پوست رنده شده وآب گرفته شده –کره نگینی خرد شده 8قاشق سوپ خوری معادل 115 گرم –شکردانه ریز یک پیمانه معادل 200گرم –تخم مرغ درشت (کمی زده شده )2عدد – زرده تخم مرغ 2عدد 

طرز تهیه :

پوست رنده شده پرتقال ، گریپ فروت وآب آنها را در ظرف مناسبی با شکر وکره مخلوط کنید .و روی یک ظرف حاوی آب در حال جوش قرار دهید .مخلوط را گرم کرده ومرتب هم بزنید تا شکر حل وکره ذوب شود.

تخم مرغ های زده وزرده تخم مرغ ها را به مخلوط آب میوه اضافه کرده از صافی عبور دهید .مخلوط را با همزن زده وروی حرارت قرار دهید. تا غلظت یابد .

کرم بدست آمده را در شیشه های کوچک استریل شده ریخته ودر ظرفها را محکم ببندید .آنها را در محلی خنک ، تاریک وترجیحاً یخچال می توانید به مدت 3ماه نگهداری کنید.

برای سرو می توانید مقداری کرم را در ظرفی سرو نموده ودر کنار بیسکویت سرو نمایید .این کرم سرشار از املاح ، ویتامین c وفیبر می باشد.

گوینده : پوران حاجتی



جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
باسلام لطفا پادکست آموزش آشپزی خانم حاجتی را... سیما ربیعی ۱۳۹۴/۰۷/۱۱ ۱۰:۴۴
سلام لطفا فایل های جدیدی از آموزش آشپزی خانم حاجتی... ماهان رحیمی ۱۳۹۴/۰۷/۱۳ ۱۷:۲۳

ماهان رحیمی
سلام لطفا فایل های جدیدی از آموزش آشپزی خانم حاجتی رو در سایت مرکز قرار دهید.ماهان رحیمی-از رودسر
پست شده در ۱۳۹۴/۰۷/۱۳ ۱۷:۲۳
سیما ربیعی
باسلام لطفا پادکست آموزش آشپزی خانم حاجتی را افزایش دهید .جمعی از دانشجویان نیز خواستارند منتظریم .سیما ربیعی
پست شده در ۱۳۹۴/۰۷/۱۱ ۱۰:۴۴