رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

کرم میوه ژله ای - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کرم میوه ژله ای

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :
ميوه ي خرد شده 2ليوان
ژله ي توت فرنگي 1بسته
شير2/1 ليتر
زرده تخم مرغ 7عدد
خامه 300گرم-شکر 200گرم
وانيل 2/1 قاشق چاي خوري
ژلاتين 6ورق پودر قند 2قاشق سوپ خوري
 
طرزتهيه :
ابتدا ژلاتين را خرد کرده در ظرف کوچکي قراردهيد وکمي آب جوش روي آن بريزيد به حدي که فقط روي ژلاتين ر ا بگيرد.ظرف ژلاتين را روي بخار آب جوش قبل کتري يا سماور قرار دهيد وگهگاه هم بزنيد تا ذرات ژلاتين کاملاً حل شود ، زرده ي تخم مرغ را با شکر ووانيل به وسيله همزن برقي آن قدر هم بزنيد تا کاملاً سفيد وسفت وکشدار شود .شير را بجوشانيد ودر حالت داغ کم کم روي زرده تخم مرغ ريخته وهم بزنيد بعد ژلاتين حل شده را با شير وزرده ي تخم مرغ مخلوط کنيد .بايد دقت کنيد تمام ژلاتيني که در ظرف آغشته شده مصرف شود مايه مخلوط کنيد مايه را در قالب ريخته در يخچال بگذاريد تا کمي بسته شود.سپس ميوه ها را با احتياط ميان مايه ريخته هم بزنيد ودقت کنيد که به کف واطراف قالب نرسد.قالب را دوباره در يخچال قرا دهيد تا کرم کاملاً بسته شود بعد يک بسته ژله توت فرنگي را در 5/1 ليوان آب جوش حل کرده در يخچال بگذاريد تا کمي بسته شود وقتي کرم کاملاً بسته شد آن را از يخچال بيرون بياوريد .قالب را در ظرف محتوي آب نيم گرم قرار دهيد وآب آن بايد تا لب قالب برسد به حدي که داخل قالب نشود ، يک لحظه صبر کنيد وقالب را کمي تکان دهيد تا اطراف کرم از قالب جدا شود ظرف خامه را روي يخ بگذاريد هم بزنيد تا خامه فرم بگيرد.سپس آن را در قيف مخصوص بريزد در سطح کرم يک دايره به طوري که با اطراف کرم فاصله داشته باشد قرار دهيد کرم را دوباره در يخچال بگذاريد تا ژله ي توت فرنگي کاملاً بسته شود.
 

گوینده : پوران حاجتی