جهش تولید | جمعه، ۷ آذر ۱۳۹۹

کرم آناناس - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کرم آناناس

Loading the player...

دانلود

موادلازم :
کمپوت آناناس 1عدد (500گرم )
خامه 1پیمانه
پوست پرتقال رنده شده 1قاشق غذاخوری
ژلاتین 6ورق
شکر 1پیمانه
شیر 2/1 و2پیمانه 
طرزتهیه :
ابتدا ورقه های ژلاتین را به مدت 2دقیقه در مقداری آب سرد خیس نموده وشکر را نیز با آب کمپوت آناناس مخلوط نموده وروی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.سپس ورقه های ژلاتین را از آب سرد بیرون آورده و به مواد مذکور اضافه کرده وهم بزنید تا ورقه های ژلاتین حل شوند .بعد از روی حرارت برداشته ورنده پوست پرتقال را اضافه کنید .شیر را نیز کم کم به موارد اضافه کرده ومایه را کنار بگذارید تاسرد شود .سپس خامه را با همزن برقی هم بزنید تا کمی سفت شود .بعد به مواد مزبور اضافه کرده ونیمی از تکه های آناناس را ته قالب مورد نظر چیده وکمی از کرم را روی آن ریخته وبه مدت 15دقیقه در فریزر قرار دهید .سپس از فریزر بیرون آورده وبقیه کرم را روی آن بریزید وبه مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهید بعد ته قالب را یک لحظه در آب ولرم زده ودر ظرف مورد نظر برگردانید .در پایان روی آن را با خامه شیرین زده شده وبقیه تکه های آناناس تزیین کنید.از این کرم خوشمزه آناناس که با عطر پرتقال است می توانید برای انواع کیک ها ، شیرینی ها ، نان شیرینی ها ، ویا به عنوان دسر وسط نارگیل بریزید ومیل نمایید.
 

گوینده : خانم حاجتی