رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

کرم آلبالو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کرم آلبالو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :
کمپوت آلبالو 1عدد
پودر ژلاتین 3قاشق مرباخوری
وانیل 4/1قاشق چایخوری
شکر 1پیمانه
پودر قند 2قاشق غذاخوری
طرزتهیه :
ابتدا شکر و آب کمپوت آلبالو را در ظرف مناسبی ریخته وروی حرارت قراردهید تا شکر حل شود .بعد از روی حرارت بردارید .ژلاتین را نیز با 4/1 پیمانه آب سرد مخلوط کرده وروی حرارت بخار آب جوش به روش بن ماری یعنی حرارت غیرمستقیم روی بخار سماور یا بخار آب کتری قرار دهید تا ژلاتین حل شود ومایع شفافی بدست آید در ادامه آب آلبالو وژلاتین حل شود ومایع شفافی بدست آید در ادامه آب آلبالو وژلاتین حل شه را با هم مخلوط نموده وخامه را نیز با پودر قند با درجه تند همزن برقی ، هم بزنید تا فرم بگیرد .بعد مایه کرم را روی خامه ریخته وکاملاً مخلوط نمایید ، سپس هسته های آلبالو ها را نیز خرد نموده وبه کرم  اضافه کرده وتمام مواد را با هم مخلوط نمایید .بعد مایه کرم را در قالبی که متناسب با حجم دسر باشد ریخته ودر یخچال قرار دهید .دسر را نیز از یخچال در آورده وبا کارد دور دسر را جدا کرده ودر بشقاب یا ظرف مسطحی برگردانید در نهایت دسر را با خامه فرم گرفته شکوفه بزنید وبا چند برگ تازه نعناع تزیین نمایید .کرم آلبالو را می توانید در فصل گرم سال که آلبالو ی تر وخوش رنگ به وفور در دسترس می باشد آماده کنید وآن را برای فصول یا زمان های آینده در ظرف در دار در فریزر قرار دهید هنگام مصرف از فریزر درآورده وپس از مدتی با همزن کمی بزنید تا حالت کرم وطبیعی خود را دوباره احیا کند .
 

گوینده : خانم حاجتی