جهش تولید | دوشنبه، ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

کتلت برنج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کتلت برنج

Loading the player...

کتلت محلی گیلان

مواد لازم :

برنج نیم کیلو

گوشت چرخ کرده 250 گرم

تخم مرغ 3 عدد

پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 استکان

لپه پخته شده 1 فنجان

آب لیمو نصف استکان

جعفری خرد شده 2 قاشق هویج رنده شده 2 عدد

سیب زمینی رنده شده 2 عدد بزرگ ، دارچین و فلفل 1 قاشق مربا خوری

نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن به مقدار لازم- زعفران کمی

طرز تهیه : برنج را آب پز کرده و سپس میکس و له کنید. زعفران ، و 2 عدد تخم مرغ ، نمک – فلفل – و دارچین را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید. پیاز رنده شده را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را با آن تفت دهید . سیب زمینی و هویج را هم به همراه رب گوجه فرنگی و آب لیمو بیفزایید. لپه و جعفری را نیز با آن تفت دهید . خمیر برنجی را کف دست پهن کنید و مایه گوشت را وسط آن قرار دهید و با خمیر برنج دور آن را خوب بپوشانید . یک عدد تخم مرغ را با کمی زرد چوبه بزنید و روی آن بمالید و در روغن فراوان هر دو روی آن را سرخ کنید.

 

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی