کتلت برنج - نمایش محتوای تولیدات ویژه
کتلت برنج
کتلت محلی گیلان
مواد لازم :
برنج نیم کیلو
گوشت چرخ کرده 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 استکان
لپه پخته شده 1 فنجان
آب لیمو نصف استکان
جعفری خرد شده 2 قاشق هویج رنده شده 2 عدد
سیب زمینی رنده شده 2 عدد بزرگ ، دارچین و فلفل 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن به مقدار لازم- زعفران کمی
طرز تهیه : برنج را آب پز کرده و سپس میکس و له کنید. زعفران ، و 2 عدد تخم مرغ ، نمک – فلفل – و دارچین را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید. پیاز رنده شده را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را با آن تفت دهید . سیب زمینی و هویج را هم به همراه رب گوجه فرنگی و آب لیمو بیفزایید. لپه و جعفری را نیز با آن تفت دهید . خمیر برنجی را کف دست پهن کنید و مایه گوشت را وسط آن قرار دهید و با خمیر برنج دور آن را خوب بپوشانید . یک عدد تخم مرغ را با کمی زرد چوبه بزنید و روی آن بمالید و در روغن فراوان هر دو روی آن را سرخ کنید.
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
کاری از :پوران حاجتی