جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۳ آذر ۱۳۹۹

کباب چنجه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کباب چنجه

Loading the player...

 

مواد لازم :
گوشت فیله یا راسته 500 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
ماست 2 قاشق غذاخوری
زعفران حل شده و آب لیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل کمی
کیوی 1 عدد کوچک
سیخ به تعداد لازم

طرز تهیه :
گوشت را به قطعات مناسب ببرید و با پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران ، آب لیمو و نمک و فلفل و کیوی رنده شده مخلوط کرده و این مواد را 1 روز در یخچال نگهداری کنید تا ترد شود سپس کباب کنید.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی