جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

کباب عربی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کباب عربی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی



مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده 2 حبه
سیخ چوبی به تعداد
بادمجان قلمی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم


طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده به همراه پیاز ، جعفری ، سیر ، نمک و فلفل مخلوط کنید ، بادمجان ها با پوست به صورت حلقه های نیم سانتی ببرید ، یک سیخ چوبی بردارید و یک حلقه بادمجان و سپس به اندازه نصف گردو از مخلوط گوشت بردارید و در دست گرد کنید و در سیخ فر ییرید و به همین ترتیب ادامه دهید اول بادمجان ، بعد گوشت و دوباره بادمجان ، سیخ های آماده را درون تابه ای نچسب که روغن مایع را در آن داغ کرده اید سرخ کنید سپس روی کباب ها و زیر کباب ها گوجه فرنگی حلقه شده قرار دهید و 10 دقیقه دیگر زمان دهید تا آب گوجه بپزد .


 

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي