جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

کباب ترکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کباب ترکی

 

مواد لازم :

گوشت راسته 500 گرم

پیاز 2 عدد

زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل کمی

طرز تهیه :

پیاز خلالی شده را با گوشت ، روغن زیتون ، آب لیمو ، نمک ، فلفل و زعفران مخلوط کنید و بمدت 1 روز در یخچال نگهداری کنید تا مزه دار شود و سپس به سیخ کشیده و کباب کنید و با نان یا پلو میل کنید .

مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی