کباب ترش - نمایش محتوای تولیدات ویژه
کباب ترش
کباب ترش
Loading the player...
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم :
گوشت فیله یا راسته 500 گرم
مغز گردوی ساییده 100 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کمی
طرز تهیه :
گوشت را به قطعات مناسب ببرید سپس با گردوی ساییده یا آسیاب شده و پیاز رنده شده و رب انار و فلفل مخلوط کنید و یک شب در این مواد بخوابانید ، آنگاه نمک زرده و به سیخ بکشید و با پشت کارد کاملاً آن را بکوبید و سپس کباب کنید .
مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي