جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

کباب برگ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کباب برگ

مواد لازم :

گوشت ران گوسفند 750 گرم

ماست یا ( آب لیمو) 1 لیوان

فلفل سیاه و نمک کمی

روغن مایع ( روغن زیتون ) 2/1 استکان

پیاز 3 عدد

طرز تهیه :

گوشت را به قطعات کوچک و پهن تقسیم کنید و در مایه ماست یا آب لیمو ، روغن ، پیاز ، فلفل سیاه بخوابانید ، مراقب باشید که در این مرحله به گوشت نمک نزنید ، چون گوشت موقع کباب شدن سفت می شود ، بگذارید 24 ساعت در این مایه بماند تا ترد شود ، سپس به سیخ بکشید و با گوشت کوب مخصوص بکوبید تا کباب برگ شما پهن شود سپس روی منقل یا فر کباب کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی