کاپ ترامیسوی شکلاتی

مواد لازم : 
اب داغ 4/1پیمانه –میکس شکلات گرم 2قاشق سوپ خوری –پودر قهوه فوری2/1 1 قاشق سوپخوری – اب سرد 3/2 پیمانه – بیسکویت اسفنجی 12 عدد (از وسط دو نیم شده ) خامه پرچرب 300گرم – شکلات سفید (ذوب وخنک شده ) 60گرم – پنیر خامه ای 250 گرم 
طرزتهیه :
اب داغ ، میکس شکلات گرم و پودر قهوه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط نمایید .ظرف را روی حرارت قرارداده و مواد را هم بزنید تا کاکائو و قهوه حل شوند .سپس آبسرد را اضافه نمایید .بیسکویت های اسفنجی را در مخلوط قهوه فرو نمایید ودر ته هر ظرف سرو ، 2عدد قرار داده و کنار بگذارید .با استفاده از همزن برقی ، خامه را در ظرفی دیگر آنقدر هم بزنیدتا حجم آن چند برابر شده و شکل و فرم مناسب را بگیرد .سپس شکلات سفید و پنیر خامه ای را به آن اضافه نموده و مخلوط کنید.
نیمی از مخلوط خامه را در میان ظرف های سرو تقسیم نمایید .لایه هایی از بیسکویت های اسفنجی و مخلوط خامه باقیمانده را در هر ظرف سرو قرار دهید .سپس آنها را به مدت 30دقیقه در یخچال قرار دهید.برای سرو مقداری پودرکاکائو روی آنها بپاشید .
نکته : برای جلوگیری از ایجاد بافتی غیر یکنواخت ، قبل از اضافه کردن شکلات ذوب شده به مخلوط خامه از سرد شدن آن اطمینان حاصل کنید .همچنین ، اگر دستگاه قهوه ساز یا اسپرسو دارید می توانید به چای پودر قهوه فوری واب داغ از یک پیمانه استاندارد اسپرسوی داغ استفاده نمود.
 

گوینده:پوران حاجتی