کانون های مساجد گیلان آماده جذب 70 هزار نوجوان و جوان - نمایش محتوای خبر
کانون های مساجد گیلان آماده جذب 70 هزار نوجوان و جوان
کانون های مساجد گیلان آماده جذب 70 هزار نوجوان و جوان
شناسه : 253329167
کانون های مساجد گیلان آماده جذب 70 هزار نوجوان و جوان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مسول کانون های فرهنگی- هنری مساجد گیلان امروز در جلسه توجیهی مربیان طرح اوقات فراغت تابستانی این کانون ها که در رشت برگزارشد گفت : این طرح امسال به دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان با تاخیر و از 20 تیرماه در 850 کانون فرهنگی - هنری مساجد شهری و روستایی گیلان آغاز می شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.
حجت الاسلام سلیمان پور ابراهیم افزود : برنامه های تابستانی کانون های فرهنگی- هنری مساجد گیلان امسال با عنوان آسمانی ها برگزار می شود.
وی گفت : برای اجرای این طرح امسال 3 هزار کلاس آموزش قرآن، احکام ، تفسیر آیات الهی ، پژوهش ، ادبی و ورزشی در مساجد گیلان برگزار می شود.
مسول کانون های فرهنگی- هنری مساجد گیلان افزود : پارسال 60 هزار نوجوان و جوان گیلانی با حضور در این کلاس ها اوقات فراغت تابستانه خود را سپری کردند.
حجت الاسلام سلیمان پور ابراهیم از انعقاد تفاهم نامه همکاری کانون های مساجد با اداره کل بهزیستی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان برای افزایش کلاس های آموزشی و جذب بیشتر جوانان در مساجد خبر داد و گفت : بر اساس این تفاهم نامه راهکارهای کاهش آسیب های اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد ، و همچنین مسائل فرهنگی و هنری به جوانان آموزش داده می شود.
مدیر کل کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان هم گفت : تعلیم و تربیت دینی جوانان به عنوان آینده سازان جامعه اساس فعالیت این نهاد است و تلاشیم می کنیم نوجوانان و جوانان بیشتری در دوره های علمی- آموزشی جذب شود.
علی پورحسن افزود : بر اساس تفاهم نامه همکاری با کانون های فرهنگی- هنری مساجد مقرر شد مربیان 31 مرکز کانون پرورش فکری با حضور در کلاس های اوقات فراغت کانون های مساجد به نوجوانان و جوانان آموزش دهند.
منبع : خبر گیلان
مطالب مرتبط:
-
آغاز اردوی جهادی دانش آموزان در گیلان
-
خلاقیت جوان دست فروش برای کسب روزی حلال
-
کوتاه شدن دست چند زمین خوار در شفت
-
جذب بیش از 70 هزار جوان در مساجد
-
تعزیر میلیاردی مدیر متخلف
-
برگزاری مراسم سومین روز شهادت بسیجی مدافع حرم گیلانی
-
خارج شدن 11 کودک کار از چرخه کار
-
رونمایی از 20 رشتی دوزی در رشت
-
تجهیز ۹ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان
-
راه اندازی دیوار مهربانی ابتکار صاحب ساندویچی در انزلی