جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

کاناپ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کاناپ

( ساندویچ گوشت )

مواد لازم :

گوشت چرخ کردخ 200 گرم

فلفل دلمه ای خرد شده یک لیوان در سه رنگ

قارچ خرد شده 1 لیوان

پیاز ساتوری شده 2 قاشق غذاخوری

نان باگت دونیم شده از عرض به تعداد لازم

سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل ، روغن به مقدار لازم

زعفران آبکرده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا داخل تابه ای نچسب مقداری روغن بریزید و روی گاز قرار دهید بعد گوشت چرخ کرده را درون تابه بریزید تا کمی سرخ شود، حالا پیازچه ساطوری شده را هم به تابه اضافه کنید تا با گوشت کمی سرخ شود ، سپس قارچ را که مدل حلقه ای خرد نموده اید به درون تابه اضافه کنید تا به مواد دیگر سرخ شود فلفل دلمه ای های رنگی را هم که خرد کرده اید اضافه کنید و هم بزنید ، حالا زعفران آبکرده را به تابه اضافه کنید کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید ، بعد از 2 الی 3 دقیقه از روی حرارت بردارید ، نان های باگت را از وسط برش دهید وسط نان را سس گوجه فرنگی بمالید حالا از مواد مایه گوشتی درون نان بریزید ، کمی جعفری پیازچه ریز خرد شده را روی مواد قرار دهید و در دیس اصلی غذا بچینید و از سبزیجات رنگی برای تزیین غذا استفاده کنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی