کاستر سیب زمینی با خامه پرتقالی

موادلازم برای4 نفر:
سیب زمینی پخته ، له شده و سرد 1 پیمانه –پودر شکر 3/1 پیمانه معادل 75 گرم – تخم مرغ 1 عدد – زرده تخم مرغ 2 عدد – مخلوط ادویه 2/1 قاشق چای خوری –رنده پوست پرتقال 2/1 قاشق چای خوری – خامه 3/2 پیمانه معادل 160 میلی لیتر – خرمای تازه ، هسته گرفته و دو نیم شده 8 عدد –پرتقال قاچ شده 2 عدد متوسط معادل 360 گرم 
مواد لازم جهت خامه پرتقالی :
خامه ترش 2/1پیمانه معادل 125 میلی لیتر  مخلوط پودرشکر  2 قاشق چای خوری 
طرزتهیه :
سیب زمینی را پس از شستن با آب بپزید سپس پوست آن را در آورده و با وسیله ای مانند گوشت کوب له کنید و یا از رنده ریز رد کنید .مهلت دهید تا سرد شود .شکر ، زرده های تخم مرغ ، ادویه و رنده پوست پرتقال را در ظرفی مخلوط کنید تا کاملاً  آمیخته شوند.
سپس تمام مواد را با سیب زمینی و خامه خوب مخلوط نمایید .مخلوط حاصله را به طور مساوی بین 4 ظرف نسوز با ظرفیت 3/2 پیمانه 160 میلی لیتر تقسیم کنید .ظرف ها را در سینی پخت بزرگتر قرار دهید و تا نیمه ارتفاع ظرف ها آب جوش بریزید .سینی را به مدت حدود 1 ساعت به صورت روباز در فر با حرارت متوسط قرار دهید .چاقو را در وسط کاستر فرو کنید و بیرون آورید .اگر خمیر به چاقو نچسبید مدت پخت کافی بوده است آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود .این کاستر همراه با خامه پرتقالی ، خرما و برش های پرتقال مصرف می شود در صورت تمایل می توانید از پودر شکر روی آن بپاشید .برای آماده سازی خامه پرتقالی خامه و 2 قاشق پودر قند و رنده پوست پرتقال را با همزن برقی خوب هم بزنید.
 

گوینده:پوران حاجتی