رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

ژله مخلوط میوه ها«دسر» - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ژله مخلوط میوه ها«دسر»

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    گلابی 1 عدد
-    موز 1 عدد
-    شکر 1 استکان
-    هلو 1 عدد
-    گیلاس بدون هسته 1 استکان
-    ژلاتین 2 ورق
-    خامه شیرین ( زده شده با پودر قند ) و قیف شیرینی با ماسوره شکوفه 1 عدد برای تزیین
طرز تهیه :
تمام میوه ها را تکه تکه کنید و شکر بپاشید ، دو ورق ژلاتین را در 2 لیوان آب انداخته سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت بخار کتری یا سماور به روش بن ماری ( حرارت غیر مستقیم ) کاملاً بازکنید و حل نمایید سپس آن را روی میوه هایی که در ظرف ژله ریخته اید ، بریزید ، ظرف آماده را در یخچال قرار دهید تا ژله شما سفت شود زمانیکه آماده شد آن را با خامه توسط قیف با ماسورة شکوفه تزیین نمایید می توانید از حلقه های همان میوه های رنگی برای اطراف ژله و زیباتر شدن آن استفاده کنید .



نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي