جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

چیکن کاتسو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

چیکن کاتسو

مواد لازم :

کلم پیچ 50 گرم

ران مرغ 2 عدد

پودر نشاسته 100 گرم

پودر نان خشک 100 گرم

تخم مرغ 1 عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا استخوان ران مرغ را در آورید ، ولی پوست مرغ جدا نشود ، سپس با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید سپس به پودر نشاسته آغشته کنید سپس درون تخم مرغ که کمی با چنگال هم زده اید فرو ببرید در آخر با پودر نان آغشته کنید و سپس در روغن مایع فراوان سرخ کنید ، هنگام سرو با کلم پیچ ساوطری شده ، گوجه ریز به همراه سس سرو کنید .





 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی