جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۳ آذر ۱۳۹۹

چخرتمه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

چخرتمه

Loading the player...

مواد لازم : مرغ 1عدد – تخم مرغ 8عدد – پیاز سرخ شده در روغن نصف فنجان – زعفران آبکرده نصف استکان – نمک ، فلفل ، دارچین کمی – آب نارنج یا ترشی دلخواه در صورت تمایل کمی

طرز تهیه : مرغ را بعد از تمیز کردن وشست و شو با مقداری آب ، نمک وزردچوبه بپزید سپس استخوان های مرغ را در آورید و مرغ را به تکه های متناسب خرد کنید ، یا با دست قطعه قطعه کنید و کنار بگذارید ، پیاز را بعد از خرد کردن درون تابه سرخ کنید مرغ را به آن اضافه کنید کمی نمک وزردچوبه وزعفران آبکرده اضافه کنید ، اگر دوست داشتید کمی پودر دارچین هم روی آن بپاشید سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته وبا چنگال یا همزن دستی کمی هم زده وروی مرغ و پیاز داغ درون تابه بریزید .زمانیکه تخم مرغ ها بسته شد وپخت مقداری در صورت تمایل آب نارنج رویش بریزید وسپس در ظرف اصلی سرو نموده ومیل کنید معمولاً این خورش خوشمزه را بدون ترشی آماده می کنند .بدلیل آنکه آماده سازی این غذا وقت کمی را می گیرد ، در گیلان برای صرف ناهار به همراه کته یا پلوی زعفرانی بیشتر این خورش پخت می گردد از دلایل مهم دیگر آن است که این خورش محلی بدلیل استفاده از پیاز داغ فراوان و زعفران بسیار معطر و لذیذ است وتمامی گروههای سنی می توانند به راحتی از آن میل کنند خورش چخرتمه حاوی پروتئین بالایی بوده و در رشد و سلامت جسم و روح انسان اثر بسزایی دارید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی