جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

چاپلی کباب پاکستانی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

چاپلی کباب پاکستانی

Loading the player...

گوشت گوساله دو بار چرخ شده 500 گرم

کرفس رنده شده 40 گرم

جعفری خرد شده 50 گرم

پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد بزرگ

زرد چوبه  کمی ، کاری 1 قاشق چای خوری

زرده تخم مرغ 1 عدد.

طرز تهیه : کرفس ، جعفری و پیاز را خوب مخلوط کنید بعد به گوشت ، زرد چوبه و ادویه کاری اضافه کنید و با همه مواد و زرده تخم مرغ خوب ورز دهید به صورتی که به دست نچسبد ، این کباب پاکستانی را در تابه سرخ کنید به صورتی که مغز پخت شود. می توانید این کباب را با نان با برنج میل کنید.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی