جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

چاشنی گوجه سبز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

چاشنی گوجه سبز

Loading the player...

مواد لازم : روغن نصف پیمانه – زیره سبز 1قاشق چای خوری – پودر فلفل قرمز 1قاشق چای خوری – گوجه سبز یا آلو قرمز پوست گرفته شده وخرد شده 12پیمانه – پودر میخک 1قاشق چای خوری – زردچوبه کمی – پودر ادویه آنغوزه – 4/1قاشق چای خوری – زنجبیل 2قاشق چای خوری – پودر دارچین 4قاشق چای خوری – پودر تخم گشنیز 4قاشق چای خوری – پودر جوز هندی 4قاشق چای خوری – شکر یک ونیم پیمانه – کشمش بی دانه پلویی یک ونیم پیمانه

طرز تهیه : روغن را داخل قابلمه ی مناسبی گرم کنید ، زیره را در آن تفت دهید تا طلایی شود فلفل قرمز وگوجه سبز یا آلو قرمز را اضافه کنید وتا زمان نرم شدن بگذارید تا آرام بجوشد ، مواد دیگرچاشنی را اضافه کرده وبه دمای جوش برسانید ، شعله را کم کنید وبه مدت 5/1 تا 2ساعت بگذارید آرام بجوشد ، گاهگاهی هم بزنید تا زمانی که چاشنی لعاب دار شود .زمانی که سرد شد درون شیشه ی در دار درون یخچال نگهداری کنید .

این چاشنی در فصل تابستان بدلیل وجود گوجه سبز وآلو قرمز ودر دسترس بودن آن ها بیشتر آماده می شود این چاشنی حاوی ویتامین C ، معطر ، مفید ، اشتها آور وحاوی فیبر است واز مواد مغذی وویتامین های مفید سرشار می باشد بنابراین تهیه وآماده سازی ان توصیه می شود .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :اطلاعات عمومی

کاری از :پوران حاجتی