جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

چاشنی ماست بورانی با بادنجان - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

چاشنی ماست بورانی با بادنجان

چاشنی ماست بورانی با بادنجان


مواد لازم برای تهیه چاشنی ماست بورانی با بادنجان برای چهار نفر

بادنجان تازه و بدون دانه 4 عدد، ماست یا دوغ چکیده به اندازه مناسب، سیر یک بوته، نمک به اندازه لازم.
بادنجان ها را روی شعله کباب کرده و پس از تمیز کردن و پوست گرفتن آن را به خوبی له و ریز ریز می کنیم.
سیر را به اندازه دلخواه (پر سیر یا کم سیر) پس از پوست کندن و تمیز کردن رنده کرده یا خوب له می کنیم.
همه مواد را با هم به خوبی مخلوط می کنیم.


نکته:
برای بهتر پختن درون بادنجان ها روی بادنجان را با چنگال سوراخ سوراخ کنید،
بادنجان کباب شده پوستش سوخته و به راحتی از گوشت جدا می شود.
به جای بادنجان می توانید از یک کیلو اسفناج استفاده کنید و پس از پختن اسفناج و له کردن آن به مواد اضافه کنید   اونوقت به چاشنی میگن ماست بورانی با اسفناج.
به جای سیر می توانید از پودر سیر هم استفاده کنید.

منبع : انجمن گفت و گوی سل تی تی