جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

پیش غذای شیرازی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پیش غذای شیرازی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم :

ترب سفید 500 گرم

پنیر گوسفندی 250 گرم

گردو 250 گرم

نمک ، فلفل سیاه کمی

طرز تهیه :

ابتدا ترب ها را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید ، گردو را ریز خرد کرده و با ترب مخلوط کنید پنیر را هم رنده کنید و با نمک و فلفل سیاه به مواد قبلی اضافه کنید از این مواد روی برش های نان معمولی یا نان تست قرار دهید و به عنوان پیش غذا یا عصرانه ای مفید و یک میان وعده نوش جان کنید.

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي