پیش غذای شیرازی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
پیش غذای شیرازی
پیش غذای شیرازی
Loading the player...
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم :
ترب سفید 500 گرم
پنیر گوسفندی 250 گرم
گردو 250 گرم
نمک ، فلفل سیاه کمی
طرز تهیه :
ابتدا ترب ها را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید ، گردو را ریز خرد کرده و با ترب مخلوط کنید پنیر را هم رنده کنید و با نمک و فلفل سیاه به مواد قبلی اضافه کنید از این مواد روی برش های نان معمولی یا نان تست قرار دهید و به عنوان پیش غذا یا عصرانه ای مفید و یک میان وعده نوش جان کنید.
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي