جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

پیراشکی گوشت - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پیراشکی گوشت

Loading the player...

مواد لازم برای خمیر پیراشکی :

آرد گندم 2لیوان – تخم مرغ 1عدد – شکر 2قاشق غذاخوری – مایه خمیر 1قاشق غذاخوری –نمک 2/1 قاشق چای خوری – روغن نصف پیمانه –آب نصف پیمانه

مواد لازم برای داخل پیراشکی : گوشت چرخ کرده 200گرم – پیاز 1عدد – جعفری خرده شده 1قاشق غذاخوری – رب 1قاشق غذاخوری – تخم مرغ پخته 1عدد- نمک وفلفل کمی

طرز تهیه خمیر پیراشکی :ابتدا مایه خمیر را در نصف استکان آب ولرم حل کرده به مت 10 دقیقه به همان صورت مهلت می دهیم تا بماند .سپس آرد وزرده تخم مرغ +شکر ،آب ،مایه خمیر ،نمک وروغن را مخلوط کنید وبا دست تمیز ورز دهید سپس 2ساعت به این خمیرآماده زمان داده واستراحت بدهید .

طرز تهیه مواد داخل پیراشکی :ابتدا گوشت کرده را با مقداری روغن ،نمک ،زردچوبه وفلفل تفت دهید پیاز داغ ورب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده وهم بزنید در آخر جعفری خرده شده وتخم مرغ پخته شده ورنده شده را نیز به مایه گوشت اضافه کرده وخوب مواد را مخلوط کنید .از خمیری که آماده کرده بودید به اندازه یک گردوی بزرگ برداشته وبا وردنه روی سطحی که صاف است وکمی آرد پاشیده اید پهن کنید سپس 1قاشق از مایه گوشت آماده شده را وسط خمیر ریخته و خمیر را تا کنید واطراف خمیر را تا زده را برگزدانید تا مواد هنگام سرخ شدن از لای پیراشکی بیرون نزند .تمام پیراشکی ها را به همین صورت اماده کنید .درون یک شیرداغ کن یا قابلمه ای کوچک و دیواره بلند روغن مایع سرخ کردنی را داغ کنید و هر بار 2الی 3پیراشکی را درون روغن انداخته و سرخ کنید .در انتها در دیسی چیده وبا برگ جعفری وهویج پخته شده ورنده شده با رنده درشت ترئین کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی