جهش تولید | پنج‌شنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۹

پوره میوه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پوره میوه

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


« مناسب برای همه حتی کودکان »
مواد لازم :
سیب و گلابی ، انجیر 300 گرم
کره 70 گرم
شیر 5/1 استکان
شکر 3 قاشق غذاخوری
خامه 50 گرم

طرز تهیه :
میوه ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید و به همراه شکر و آب بپزید بعد از پخت میوه را توسط صافی از آب آن جدا کنید و آب آن را نگه دارید ، مواد خشک را (میوه ها ) درون آسیاب له کنید سپس شیر و کره را به آن اضافه نمایید و روی حرارت آن را غلیظ کنید در انتها خامه را اضافه کنید این پوره سرشار از ویتامین ، پروتئین و مواد معدنی است .

 

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي